Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (2.90 secunde)
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Care sunt sportivii care vor reprezenta Romania la Olimpiada de Iarna Romania va fi reprezentata la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci de 24 de sportivi, care vor concura la 8 din 15 discipline, a spus Alexandru Epuran, liderul delegatiei olimpice tricolore.
Logoul GOOGLE de marti, 23 decembrie 2014, afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie plina cu copii este trasa de un ren.
Vino sa vezi dansul colectiilor de iarna 2015 la Plaza Romania! Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19:00, la un spectacol magic pe ritmuri de dans, in care noile colectii de iarna vor defila intr-o prezentare de moda la Plaza Romania!
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Ce sa nu faci pe 14 octombrie Sfanta Parascheva este celebrata anual de crestinii ortodocsi in data de 14 octombrie 2016. ... Cunoscuta popular si ca Sfanta Paraschiva, Cuvioasa Parascheva s-a nascut in apropiere de Constantinopol, din parinti bogati si credinciosi.
Lav a trecut de o noua provocare din cariera muzicala si a lansat o piesa de iarna, Ninge lin. Sensibila si delicata, cantareata isi aminteste de iernile pe care le petrecea in familie, de sarbatori. ... era cat mine de mare”.
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. ... Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. ... Cei de deasupra mea, barbatul si fiul, au inceput o partida de scrima.
Noile tendinte fashion & beauty pentru toamna-iarna 2018/2019 Descopera noile tendinte fashion & beauty pentru sezonul toamna-iarna 2018/2019. ... BLANA ECOLOGICA Iata cum poti scapa de acuzatiile celor care, pe buna dreptate, te confunda cu o Cruella de Vil contemporana - purtand o superba, rafinata, spectaculoasa haina din blana ecologica!
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
La ce ajuta TRECEREA la orarul DE IARNA? Specialistii spun ca, in ciuda aparentelor, noptile mai lungi si zilele mai scurte ajuta starea de sanatate!
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
Lucruri mai putin stiute despre ziua de Craciun (Autor:
Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Mariustuca.ro / Nivelul colesterolului variaza in functie de anotimp: este mai ridicat toamna si iarna si mai scazut primavara si vara (Autoare: Magda Marincovici) Nivelul colesterolului din sange variaza in functie de anotimp. Este mai ridicat toamna si iarna si scade primavara si vara.
Mariustuca.ro / Epidemia de gripa din iarna trecuta a provocat 18.300 de decese, in Franta (Autoare:
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Masuri de preintampinare a deceselor si afectiunilor cauzate de inghet.
Membrii grupului de pe Facebook â€" Protectia animalelor Brasov vor sa ajute cainii sa treaca mai usor peste iarna.
Iarna este cel mai potrivit anotimp pentru a apela la metoda de epilarea definitiva pentru ca in aceasta perioada, piele nu este expusa razelor ultraviolete. Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
Romania, amenintata de viscol. Jumatate de tara intra in cateva ore sub avertizare de ninsori si vant puternic. Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara.
google-analytics.com